vd windt studio

De touwtjes in eigen handen; designstudio Van der Windt

Een verpakking ontwerpen is maatwerk. De verpakking dient als visitekaartje en onderscheidt een product van die van de concurrent. Bij het maken van een verpakkingsontwerp komt echter een hoop kijken; de zoektocht naar nieuwe productietechnieken, verpakkingen en materialen blijkt een uitdagend traject. Van der Windt geeft dit traject niet graag uit handen, daarom bestaat de interne designstudio.

Bij het ontwerpen van een productverpakking gaat het om de ideale combinatie van functionaliteit en uitstraling. Niet alleen creativiteit telt, ook een optimale grafische kennis en verstand van materialen spelen een grote rol. Bij Van der Windt weten ze als geen ander hoe belangrijk een persoonlijk en onderscheidend ontwerp is. Van der Windt denkt met de klant mee in verpakkingsoplossingen volgens de laatste trends. Je zit dan ook aan tafel met ervaren specialisten voor wie het ontwerpen van verpakkingen dagelijkse kost is.

vd windt designstudio

Aan de slag!
Met alle denkbare grafische apparatuur en programma’s geeft Van der Windt een verpakking vorm, denk hierbij aan het ontwerp, maar zeker ook aan de drukvoorbereiding. Er is zelfs een eigen fotostudio. Bovendien zorgen de connecties met tal van fabrikanten er voor dat Van der Windt ook het verdere traject kan begeleiden. Zo worden alle zorgen van de klant uit handen genomen, als verpakkingexpert zeg ik: idealer kan niet, toch?! Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem gerust eens een kijkje op de website van Van der Windt, of bestook mij met je vragen en laat een reactie achter.