Over de VerpakkingXpert

Mijn naam is Huib Burggraaf en ik ben al vele jaren werkzaam op het gebied van verpakkingen. Ik werk al meer dan 30 jaar bij Van der  Windt Verpakking. Sinds 2013 is Van der Windt onderdeel van PACOMBI GROUP.

Tot PACOMBI GROUP behoren ook Paardekooper Verpakkingen, Depa Disposables, The LCA Centre en Broekhof Verpakkingen.
Op dit moment heb ik een super interessante functie, want ik ben bezig met de verpakkingsmaterialen van de toekomst. Bio-based, duurzaamheid, innovatie en sustainability, dat zijn de key-words.

Groene trend

Waren deze onderwerpen eerst nog een trend, tegenwoordig is het een voorwaarde voor continuïteit. Mijn passie is om mensen te motiveren en te stimuleren om hiermee aan de slag te gaan. Want als we het hebben over de toekomst van onze aarde vind ik dat de tijd voorbij is om met de vinger naar de ander te wijzen, wij moeten er zelf wat aan gaan doen.

Bloggen

Ik ga iedere twee weken een blog schrijven om mijn ervaringen, meningen en passies met jullie te delen. Ik beantwoord ook graag je vragen op het gebied van verpakkingen. Stuur gerust een berichtje naar mijn TwitterFacebook– of LinkedIn-account!